неділю, 3 липня 2011 р.

in dress


Взагалі-то це Віслючок..чи Вслючка :) І аж ніяк не зайчик, як вже дехто міг подумати :))) Чергове маленьке створіннячко, що поповнило кошик в'язаних іграшок. Хотіла їй ще в торбиночку скласти цукерочок...але їх завчасно вже Хтось поїв :)))

Що ж...ось такий коротенький пост. Адже за декілька годин я вирушаю до моря. Вже відчуваю запах відпустки..хоч в нас в Києві вже другий тиждень щодня ллє дощ..та й там в одессі прогнози погоди не втішні, але відколи це погода може маніпулювати нашим настроєм? Все буде добре :)

9 коментарів:

  1. А кто сказал что это зайчик, лично я сразу догадалась что этот симпатичный зверёк ослик - девочка =)))И она куда-то собралась с сумочкой через плечо =) Светик, хорошей погоды, гляди приедешь на море и распогодится =)))

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо тебе, Надюш! Надеюсь все именно так и будет с погодой :)

    ВідповістиВидалити
  3. Боже, який гарнюня, я в захваті. Як на мене, все ж таки більш схожий на зайчика та трошки на порося)))
    Який розмір у цього створіння? І знову одне й теж питаннєчко: як в'язали, за схемою чи самі? Якщо за схемою - дуже хочу)

    Я сама живу в Одесі, цікаво куди саме Ви вирушаєте і до кого, чи є у Вас тут родичі?

    ВідповістиВидалити
  4. Ослик!!!!! Ты не поверишь!) Это моя мечта сшить ослика)))))) я все рвусь в зоопарк, чтобы приглядеться к нему повнимательнее и вдруг! обнаруживаю у тебя ослика) с длинными ушками и огромными глазами...Классссс! Я расплываюсь в улыбке)

    ВідповістиВидалити
  5. Света, вся уулыбалась, глядя на это Чудо! Молодец!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Света, ослик замечательный, желаю хорошо отдохнуть)))

    ВідповістиВидалити
  7. дякую voitsa :)
    віслючка вязала за схемкою. Також можу поділитися на ваш е-майл.
    А в Одесі..були проїздом на екскурсіях, оглянули місто. А самі жили під Одесою в Затоці. Там винаймали житло на базі відпочинку біля моря. Хотілося бути подалі від шумного міста.. яке й тут в столиці набридло :)Якби знала, що ви там проживаєте - можна було зустрітися, показали б мені місто :)

    ВідповістиВидалити
  8. Поділіться будь ласка.
    А що до Одеси - завжди велком. Наступного разу зроблю екскурсію.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації