середу, 25 травня 2011 р.

Сумка з "бабусиних" квадратів

Вчора нарешті (ну нарешті!!!!) закінчила роботу над своєю торбинкою. Як на мене, то дуже довго я возилася з її деталями. Тканину на підкладку довго підбирала - визначилася, що це світло-зелений льон, мізкувала чи із застібкою робити чи без. Вчора тулила "кнопочки", потім передумала... В результаті торбинка без застібок, і на краще :). Всередині одна кишенька для телефону та ключів. А головне, що в неї вміщаються ...книжки! Адже останнім часом ходжу із малесенькою торбиночкою через плече... а книга в руках (ну лінько я носити за собою ще й кульочок), а по дорозі на роботу маю звичку читати, читати, читати =)

 Ручки вирішила зробити коротенькими, адже вже маю декілька  хенд-мейд торбиночок, які ношу на плечі, а от саме цю схотіла, щоб в руках. При виготовленні цих же ручок зшила декілька смужок тканини, а зверху застрочила, щоб не ковзались ті "прошарки" та було більш-менш міцно.

Першим, кому похвасталася "обновкою" був мій Женька. І на диво цього разу я не почула стандартного чоловічого "нормально" (а таке чоловіки чомусь видають на будь-яке питання, як правило =)). Так от, цього разу моя половинка щупаючи мій "виріб" сказав навіть "ого!". А це я так розумію має бути трохи краще ніж "нормально" =))

Ну от... Хоч і "первый блин комом", але якщо не пробувати щось робити, то ніколи не дізнаєшся чи вмієш, чи не вмієш. Знаю точно, що наступного разу буде краще, всі "ляпи" тепер мені знайомі , буду вчитися їх не допускати =) 





7 коментарів:

  1. здорово получилось! по летнему!

    ВідповістиВидалити
  2. спасибо большое, что "в гости" зашли :)

    ВідповістиВидалити
  3. спасибо за оценку :) приятно очень, старалась же, чтобы с этой торбочкеой можно было в люди выйти ))

    ВідповістиВидалити
  4. Вот именно "ОГО"!!! Очень здорово, красота :))

    ВідповістиВидалити
  5. спасибо, это моя первая работа такого плана из "квадратов", есть к чему стремится)

    ВідповістиВидалити
  6. Света, сумочка классная и нисколько не комом! Мне очень нравятся твои квадраты, цвета так здоОрово подобраны)))

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації