пʼятницю, 20 травня 2011 р.

Квіти... космічні квіти


Що не день, то все тепліше, сонячно, яскравіше. На клумбах під будинками одні квіти зміняють інших.. так тюльпани відцвіли і зараз же з'являються бутони на інших весняних кущах...цвіте бузок, а запах!!! Вулицями міста навколо святково вдягнених каштанів гудуть хрущі. Краса, Весна. На носі літо.

В мене вже є один квіточковий шарф, але квіточок забагато не буває. Гуляючи просторами Інтернету нашукала фотосет майстрині Maria Ines (Бразилія). Це неймовірно просто! Яскраві роботи ніби дихають, а з квіточок можна скомпонувати не лише шарф, а й пледи, букети квітів (аби прикрасити домівку), оригінальні брошки, прикрасити одяг, сумки.. фантазія малює вже картини!

А ще в інеті знайшла книгу Леслі Стенфілд "100 вязаных цветов крючком и спицами". Скачати без реєстрації можна тут. Тут класні детальні інструкції з фото. А раптом комусь знадобиться? =)

А в голові лунає Нумер 482 - Космічні квіти



3 коментарі:

  1. Это точно! Цветов никогда не бывает много, особенно в мае!!! потрясающие яркие работы. Буду пробовать добавлять такого же позитива в свои работы))))Спасибо огромное за информацию.

    ВідповістиВидалити
  2. та не за что, Елен :)
    сама смотрю и радываюсь.. насмотрелась, вдохновилась, теперь бы хоть малую толику в реальность воплотить, да глазки родных порадовать.. куда-нибудь в квартире цветочки пристроить))

    ВідповістиВидалити
  3. интересненькое инфо! спасибо

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації