пʼятницю, 10 лютого 2012 р.

на виставку!

Завтра я вперше прийматиму участь в хенд-мейд ярмарці. Страшенно хвилююсь.

Два тижні тому подала заявку на участь і почала інтенсивно готуватися. Перечитала різноманітні пости для новачків, та так і не зрозуміла на чому ж мені робити акцент: на тематичній дрібноті до свята чи зробити парочку чудіків в своєму стилі? З чого починати взагалі? Ясна справа, що готуватися до виставок з "нуля" було би дууууже важко. Благо в моєму сундучку вже назбиралося робіт чимало, що можна було би людям показати. Та все одно...Сердечок і так багато мабуть буде, а хоча... хто зна :) Купа сумнівів... Про перший досвід та враження ще напишу. Пости про виставки дуже корисні, як виявилося. Нехай і багато літер в такій писанині, але враження та опис своїх успіхів чи промахів обов'язково знадобиться навіть таким "чайникам" як я. Якщо є тут хто із Києва - приходьте, познайомимось :)

9 коментарів:

  1. Ой, как жаль, что я не в Киеве! Обязательно бы пришла - очень хочется попасть на рукодельную ярмарку :) Если б я пришла, то хотела бы познакомиться, поболтать и если покупать, то именно чудика в твоем стиле :) Мне особенно пучеглазенькие нравятся (как конфетный ёжик) :))) Удачи тебе, хороших продаж и удовольствия от процесса!

    ВідповістиВидалити
  2. Все будет прекрасно! Очень интересно будет почитать твои впечатления :) Носатики с сердечками чудесные :)

    ВідповістиВидалити
  3. Je t'ai décerné le prix Versatile Blogger Award pour tes superbes travaux et blog !
    Ton lien est sur mon blog.
    Bises
    Anna

    ВідповістиВидалити
  4. Світлана, з выставай не заўжды атрымліваецца адразу, часам бваюць расчараванні. Я на выставах толькі як пакупнік, але сяброўкі бяруць удзел са сваімі творамі. Адна з іх паведаміла цікавае назіранне: у яе часце за ўсё бяруць альбо самае-самае дарагое (напрыклад, калекцыйную ляльку ў адзіным асобніку), альбо самае-самае драбноцце, а некаторыя яшчэ просяць скінуць(!)цану. А я аднойчы назірала, як прыйшоў дзядзька сталага веку (гадоў за шэсцьдзесят) і набыў амігурумчыкаў(!!) штук дваццаць, пры гэтым адмахнуўся ад рэшты грошай, якую дзяўчыга пачала адлічваць. Цуд? Не! Калекцыянер! Ды такі апантаны, бярэ толькі тое, што, паводле ягоных крытэрыяў, самае-самае!

    ВідповістиВидалити
  5. Светланка,удачи!!! Обнимаю тебя:)

    ВідповістиВидалити
  6. Удачи!!!!!!!:)))) как же жаль, что я не в Киеве:(
    Я вот тоже хочу поучаствовать в выставке, не сама, а с кем-то поделить стенд... Но не с кем:))))

    ВідповістиВидалити
  7. P. S. Чудики твои - просто прелесть:)))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Очень хочу побывать на вашей выставке. Постараюсь прийти. А тебе удачи.

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації