вівторок, 29 листопада 2011 р.

Дракончики ще :)

Продовжую створювати дракончиків за схемкою Меджик... весь час думаю тільки про одне "хоч би встигнути ...тільки би встигнути підготувати всім подарунки..." :))

четвер, 24 листопада 2011 р.

Фініш :)

Ну ось, завершила ще дві підставки під новорічні бокали - Олень та Сніговичок. Це вже повний комплект. Думаю досить же 4 шт на невеличку компанію? Звісно... можна ще продовжити фантазувати на цю тему, але скажу чесно... трошки воно нудно вязати ті кружки... :)

середу, 23 листопада 2011 р.

Санта під бокалом :)

Продовження попереднього посту триває :) Вчора ось на Санту бокалом "наступила" :) Сьогодні ще дещо задумала... В голові думки просто розмножуються з такоооою швидкістю, що я часом не встигаю записати в блокнот, а потім хожу і думаю.. що ж я хотіла туди занотувати :)))

вівторок, 22 листопада 2011 р.

Під бокали новорічні :)

Новорічне свято це не лише ялинка, подарунки, гірллянди, прикраси, надверні віночки, різдвяні носочки і тп. Це ще й фантастично казковий стіл із різноманітними стравами, шампанським, бокалами...

понеділок, 21 листопада 2011 р.

Їжачок і К°

Мого першого сіренького Їжачка вже подаровано напевно. Одногрупниця сказала, що для коханого :) А друзі почали закидувати їдеями та пропозиціями: то їжачку подружка потрібна, то ведмежатко, то конячка. Зрештою передивилася мультфільм і таки впевнилася в тому, що Їжачок йшов до ведмедика, щоб разом на зірки дивитися.

пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

Чудесатий Київ


В попередньому пості я показувала фото із Їжачком-монументом, що подарований місту талановитим скульптором Констянтином Скретуцьким. Але ж це далеко не єдине "чудо" та незвичайність мого міста. Сьогодні я вам покажу дещо, що бачила на власні очі. Не всі фото МОЇ - щось просто "позичено" з простору Інтернету, але точно вам скажу. що всі скульптури живуть у Києві.
Так перше фото зовсім "свіже". Це класична бабця та моя сестра. Ми буквально тиждень тому гуляли по місту та в парку ім. Шевченка на лавці помітили цю бабуню. Вона просто не може не викликати посмішки своїм поглядом :)

четвер, 17 листопада 2011 р.

Їжачок

Мабуть всі пам'ятають той старий радянський мультфільм "Ежик в тумане". В дитинстві я не розуміла глибокої суті того мультфільму, але мені так подобався той їжачок! Мені так було його чомусь шкода... що він бідолашний в тому тумані, такий маленький... такий безпорадний в своїх пошуках.

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Дракоша Тимошка

Вчора народився :)
Його тушка давно на столі сиротливо лежала без лапок, оченят, крил.... Щось чи з ним було не так, чи зі мною. Натхнення мабуть не вистачало, щоб вдихнути в Тимошку життя. А потім (як часом буває) пила собі чай на дивані. поглядом ковзнула на не прибраний стіл, на сумного дракона і тааааак.... розсердилася, що сіла допрацьовувати :)
Ріст 21 см.

понеділок, 14 листопада 2011 р.

Тедді

Ось він... малесенький Тедді! Перший самий-самий, кожен шов зроблений власноруч під пильним наглядом досвіченої майстрині. Я раніше ніколи не відвідувала подібних МК, а тут ось дуже вже хотілося самій навчитися створювати щось таке маленьке, казкове...

четвер, 10 листопада 2011 р.

Гірлянди гачком

"Копання" в Інтернеті корисне :) Ось знову трошки почерпнула ідей для натхнення. Хочеться поділитися, та й собі зібрати до купи те, що знайшла. Щоб одного дня зазирнути в цей пост та згадати про заплановане :)))
Ось тут доречі також зібрано дещо із в'язаних гачком гірлянд.

середу, 9 листопада 2011 р.

сонячний Жираф 2 :)

Це повтор на прохання бажаючих :) Тільки цього разу він в шарфику, адже на вулиці сира Осінь. Нещодавно навіть вранці бачила, що калюжі позамерзали, іній на траві. А сьогодні тепло, волого, яскраво....Дерева вже змінили свій літній одяг на шурхіт золотого вбрання... Щось я відволіклася від теми посту. Отже, далі Жирафа (доречі дивно... російською буде Жираф, а українською частіше вживають ЖирафА, чому? =)))

вівторок, 8 листопада 2011 р.

Crochet trees / Дерева гачком :)

Фантазія людська не має меж. Сьогодні в Інтернеті "накопала" такі чудові дерева зв'язані гачком. Це просто фантастичні витвори! Краса неймовірна. Фото без схем, але тут, я думаю, багато мудрості та навиків не треба, щоб подібне створити. Стовбчики без накидів + Ваша фантазія і на підвіконні чи столику можна "поселити" таку красу.

понеділок, 7 листопада 2011 р.

Капці

Це мій перший досвід створення таких домашніх тапок. Я вже давненько вносила в список запланованих справ щось подібне. А натхнення почерпнула в блозі Рукодельные равлики, там навіть є детальні та зрозуміліі інструкції, а також схемка зшиття вязаних шестикутників. Думаю це мої не останні капці - вони можуть стати хорошим подаруночком. Вяжуться напрочуд швидко - 10 елементів для одного, та десять для іншого тапку. На це пішло всього декілька годин.

вівторок, 1 листопада 2011 р.

знову брош :)

Щось я захопилася вивязуванням квіточок :)) Коли створювала цю, то зрозуміла, що ниточки мабуть не правильно підібрала. Оскільки за оригіналом - там ні пелюстки, ні "вісюльки" так не скручуються як вийшло в мене. Може все ж таки результат не поганий? :)

Популярні публікації