вівторок, 20 вересня 2011 р.

Три товариша

Чергові Дракончики за авторською схемою Меджик, за що їй дуже дякую. Ось тут є посилання на схемку. Мало не конвеєрне виготовлення - один вечір під телевізором із гачком і готово :). Наближається рік цього створіння і пора готувати символічні подаруночки за списком також наближається.
Маю надію, що ці малюки-бешкетники будуть поводити себе добре в нових домівках (бо ж вони трохи вредні, що ж зробиш...дітлахи!).

Ті, що крайні мають 13 см
Меньшенький - 10 см

Використані матеріали: акріл, бавовняні нитки, синтепух, бісер



А ось цю дівчинку я створила із ниточок, що мені Оля подарувала. Щось подібне до "травки", тому Дракошша ніби пухнаста та в пір'ячку.

17 коментарів:

  1. Они просто прелесть, Светочка)))Я был уверена, что мои ниточки попали в добрые, а главное умелые ручки)))Девонька очень нежная)

    ВідповістиВидалити
  2. да, Ольчик! Ниточки и на ощупь приятные и на диво легко и интересно вяжется из них ( никогда раньше такими пушистыми не вязала)

    ВідповістиВидалити
  3. They're fantastic!
    I can imagine that without the wings they might make delightful little hippos.

    ВідповістиВидалити
  4. Класснючие какие, мне особенно беленький понравился, наверно из-за своей пушистости))) Я вот тоже на днях сяду их вязать, надо готовиться)))

    ВідповістиВидалити
  5. спасибочки :)
    вот и я готовлюсь одарить близких такими маленькими дракошами

    ВідповістиВидалити
  6. Вот почитала и задумалась...пора и мне уже начинать готовиться к новому году) Только что вылупленные твои чудные дракоши будут вдохновлять меня!)

    ВідповістиВидалити
  7. Ой какие симпотяшки...Я описание себе то же захомячила, но никак руки не доходят:-)

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації