четвер, 8 вересня 2011 р.

Зая Марі та інші подарунки

Вчора отримала від Ольчика посилочку, коробку зі скарбами! Вдома  примушувала себе не поспішати відкривати посилку... розтягувала задоволення та вивчала різноманітні написи, штрихкоди і тп. А потім хвиля задоволення. квал емоцій, бо всередині :

Тут і ниточки, і сережки з каблучкою, Зая звичайно ж головна героїня сьогоднішнього посту. Хто б міг подумати, що вона така красуня в реальності. Я, коли побачила її на фото у Олі, була впевнена, що вона розміром з долоньку, аж ні! Вона висотою десь із 17-18 см! Красунечка :)
Вона не просто так перетинала кордон в коробочці, в неї навіть паспорт є, де все-все зазначено ...ім'я...100% любові, ласки...100% ручна робота...
Ну і для такого "сережкомана" як я просто бальзам на душу нові сережечки та каблучка. Хтось шаленіє від різноманітних туфлів, чобітків, шарфів, шалей, сумок.. а я ось маю сережки під кожен наряд. Хвастаюсь новими від Олі:
Дякую тобі, Оль! Я дуже рада, що ми з тобою познайомились і потоваришували :) А тепер ось я маю навіть Зайку створену твоїми рукам :)

9 коментарів:

  1. Светочка, поздравляю с подарками, Мари просто прелесть, очень нежная, мне особенно понравилась бирюзовая отделка (цветок, шнурочек, носик и сердечко на ножке) =))

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо, Надь! я вот все никак не нарадуюсь Олиной посылке. Зайка замечательная!

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю, с таким чудесным подарочком))

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з такими чудовими подарунками!

    ВідповістиВидалити
  5. Это тебе спасибо, Светочка, за возможность поучаствовать в творческом обмене)Твои зверята меня сразу покорили своей радужностью и весельем!И вдохновленная всем этим я принялась за зайку...Надеюсь у меня получилось передать все "нежные чувства", кротость в образ Мари!!!
    И я безумно рада, что у неё теперь такая классная любящая мамочка!
    Очень приятно было читать постик, у меня самой куча эмоций по этому поводу,прямо покраснела, ты меня уж захвалила))))!
    Я очень люблю, когда мои зверята и подарочки дарят такой шквал эмоций и чувств!!!
    Живите дружненько!!!

    ВідповістиВидалити
  6. конечно же дружненько! а как иначе? когда Зая такая трогательная, спокойная, миленькая! одни глазки чего только стоят - смотришь и умиляешься :) Спасибо и тебе, ведь это ты предложила поменяться рукоделием :)

    ВідповістиВидалити
  7. Thanks for nice words and visit at my blog!

    Regards Hildegunn

    ВідповістиВидалити
  8. Красивая Зая!!! Белая и кажется что пушистая - очень милая!!!

    ВідповістиВидалити
  9. спасибо :)
    она не совсем пушистая, но такая... такая хорошенькая))

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації