понеділок, 22 серпня 2011 р.

Present :)

Велике щастя та радість отримувати подарунки! Сьогодні я забігла на пошту, заглянула до своєї абонентської скриньки і... повідомлення про посилочку від Алі. Розгорнула паперовий пакет, а там...
ось такі "игольницы". Як же я люблю вироби із льону та грубої мішковини, а це речі створені руками майстрині. Вдвічі приємніше користуватися таким! Дякую тобі ВЕЛИКЕ, Алевтиночка! Тепер мої голки будуть завжди на місці, а сердечко та книжечка будуть посідати чільне місце за моїм творчим столом :)

Доречі... в мене є і хороші новини. Подарунки приємно отримувати, але ще приємніше дарувати. Саме тому я зібралася з думками та ідеями і вирішила оголосити про "цукерочку" (і окремо подаруночки серед ПЧ). Зараз, на жаль, в мене зламаний фотоаппарат та я не маю можливості показати те, що хочу розіграти. Та по секрету скажу вам, що це будуть матеріали для рукоділля, що будь-якій майстрині стануть у нагоді. Більш детальніше все розповім та покажу, як повернуся з моря, тоді ж і назначу дату розіграшу. Завтра я знову відїзджаю у відпустку. Цього разу вже до південного берегу Криму.
Всього найкращого! Творчих успіхів :)

7 коментарів:

Популярні публікації