неділю, 21 серпня 2011 р.

Вінігрет

Я вважаю це своїм малесеньким досягненням. Навіть пишаюся собою. Сказати чесно, то... допоки що я лиш виконувала замовлення рідних, друзів, знайомих. Декілька місяців тому вирішила спробувати прийняти участь у хенд-мейд ярмарці. Подала заявку, надіслала їм свої фото і...
.... отримала відмову. Це був дуже депресивний день. Настільки було важко читати листа від організаторів, де вони писали, що мої роботи "не формат", що зараз популярні лише прикраси: сережки, буси вязані чи з полімерної глини, вишиванки або предмети, які мають практичне значення...і лише на цьому можна заробити гроші... Образливо. Невже речі, які викликають посмішку людям не потрібні? Після того ..натхнення зникло на декілька вечорів. Нічого не хотілося робити. Та мій МЧ вселив надію. І за його підказками я подала ще декілька заявок в хенд-мейд магазинчики. І на диво, мені надійшла пропозиція привезти декілька робіт під реалізацію! Я була задоволена як слоняшка!!!! Це ж так приємно! Принаймі зараз мої зайчики та жабки сидять на поличках в магазині за прозорою вітриною..і дарують перехожим людям посмішки :)

Магазинчик "Win&Gret"

7 коментарів:

  1. Я очень за тебя рада, поздравляю =)) Это очень приятно и может такое случиться что кто-то не сможет просто мимо пройти, а непременно заглянет в магазинчик за зайчиком или лягушкой =))

    ВідповістиВидалити
  2. Світлана, не сумуйте, що з першого разу не вийшло з виставками, попереду буде їх ще багато! А продажі у магазинчику допоможуть сформувати асортимент який найбільше користується попитом! Успіхів! Я вірю, що у вас все вийде!

    ВідповістиВидалити
  3. дякую, дівчатка!!!!
    В нашій справі підтримка має неабияку силу :)

    ВідповістиВидалити
  4. Светлан, как хорошо)))когда мечты начинают сбываться! Пусть твои милые игрушки находят свой дом и радуют новых хозяев!. Успехов тебе!!! Новых творческих идей!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо тебе большое, Алечка! Поддержка коллег по цеху вдвойне приятна :)

    ВідповістиВидалити
  6. а я ось рада, що найшла такий позитивний і цікавий блог з чудовими роботами :)))
    будемо знайомі! :)

    ВідповістиВидалити
  7. дуже приємно, що Ви завітали до мене в блог. Будемо дружити :)

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації