неділю, 5 червня 2011 р.

rabbit traveler


Це було замовлення для однієї чудової людини. Вона сама майстриня, створює примітивних ляльок, мені так подобаються її роботи - зайчики, ведмедики ,а особливо її "Кузькіна мать". Це просто шедевральна робота. Була приємно вражена, коли Анюша попросила зв'язати для неї цього зайку! Яке ж то щастя знати, що твої роботи подобаються, і яке задоволення творити то для когось!!!

Страшенно переживала, щоб в мене все вийшло вчасно, щоб мега аккуратно і так як на фото мого колишнього зайки, що вже живе в Чернівцях (був подарований на Новий рік).  Помітила, що як стараєшся сильно, то часто пітніють долоньки, тремтять руки та щоразу рахуються петлі по декілька разів - тільки би не збитися. Можливо це через брак досвіду у роботах на замовлення? Хто зна :)
 Зайка має розмір в 21 см (сидячи 14см), використані матеріали: акріл, синтепух, бісер, фурнітура.
Лаки рухаються. На дотик приємний, мякенький, дзвіночок за бажанням можна зняти. Ім'я йому (чи їй) не вигадувала, думаю хазяйка вже сама вирішить яке йому дати. А поїхав він в Санкт-Петербург (Росія). Маю надію, що дуже скоро-скоро Анюша отримає це маленьке створіннячко.

 А ще...трошки розповім про майбутню хазяйку Зайки. Анюша Чалая - безумовно позитивна, відкрита для спілкування людина, в якої фантазія на добрі справи не вичерпується. Так недавно з її сторінки я дізналася про те, що вона брала участь в благодійній акції "Золоте серце", де її "заяча родина" була продана за 50,000 руб (кошти підуть в дитячі фонди)! А це я так розумію не маленька сумма.

(фото "запозичені" зі сторінки Анюші; на останньому - авторка заячої родини праворуч) 
ЇЇ роботи можна переглянути ось тут : Чуланчик Нюши 

9 коментарів:

  1. Ура! Света, я прыгаю от счастья, как ребенок!
    Он славный, красивый и такой трогательный! Очень его жду! Так хочется его потискать:) Буду присылать тебе фото наших путешествий с ним:)
    Спасибо тебе большущее!

    ВідповістиВидалити
  2. Классный Зай!!! Нравятся мне игрушки с грустинкой в глазах :))
    Кстати у меня тоже такое бывает, когда для знакомых вяжу игрушки, ладошки конечно не потеют, но вот чрезмерная аккуратность и постоянное пересчитывание петелек постоянно происходит :)))

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо, девочки :)
    мне он самой нравится-нравится. А игрушки с грустинкой и правда умиляют.. вот как будто в них есть что-то такое душевное :)

    ВідповістиВидалити
  4. Светлана, давно не заходила к тебе в гости, а у тебя тут столько всего интересного появилось. Игрушки какие чудесные, и сумку довязала. Молодец!!! Я тоже на днях выложу мини-МК по вязаной сумке их соломки. Заходи.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо большое, Татьяна!
    обязательно зайду к вам в гости на МК, интересно же :)

    ВідповістиВидалити
  6. Obozhaju zajcev! I tvoj, Svet, vosxititel`nij.
    maija

    ВідповістиВидалити
  7. ойй...спасибо болшое-большое на добром слове :)

    ВідповістиВидалити
  8. Такой грустный-грустный!Но от этого еще более прекрасный))

    ВідповістиВидалити
  9. да, он с грустинкой.
    Надеюсь, что у новой хозяйки ему хорошо :)

    ВідповістиВидалити

Популярні публікації