понеділок, 30 січня 2012 р.

Пузик

Сьогодні представлю Вам песика на ім'я Пузик :).

четвер, 26 січня 2012 р.

Рожевий ніс :)


Ось і з'явилася тепер подружка у Міки (див. в попередньому пості).

вівторок, 24 січня 2012 р.

Міка

Знайомтесь, це Міка. Моя перша спроба створити ведмедика, в якого голова приєднана гудзиковим способом (пуговичное крепление-рос.). Не так вже просто це виявилося як на картинках.

неділю, 22 січня 2012 р.

С приветом из Москвы :)

На минулому тижні я отримала посилку-подаруночок від Маші. Така м'якенька і приємна на дотик товстушка! Дуже класна, та ще й з таким транспарнтом в руках - веселенько, люблю все де є присутній смайлик :)

четвер, 19 січня 2012 р.

"Весенний Рукодельный обмен"

В блозі "Рукодельный обмен"  пропонують майстриням влаштувати весняний обмін виробами. Що цікаво - можна отримати те, що давно-давно-давно бажаєш та хочеш, а руки виконати не доходять (не дарма говорять "сапожник без сапог"), а також здійснити чиюсь рукодільну мрію. Приєднуйтесь, буде точно цікаво. Запис на участь до 10 лютого 2012 р. Я вже склала не великий списочок своїх побажань та з нетерпінням чекаю, коли почнуть викладати "хотелки" інших, щоб обрати собі "замовлення".  За подробицями всім сюди.

середу, 18 січня 2012 р.

Слимак мультяшний :)

Дуже люблю мультики, ну просто дууууже.  Мульт "Смывайся/Flushed away" дивилася декілька разів. Найбільше люблю моменти зі слимаками, коли вони співають пісеньку "Don't worry".  Такі смішні створіння ці слимаки... саме після чергового перегляду мульта спробувала зв'язати гачком одного з героїв :) Не зовсім може схоже, та це ж перша спроба :) 

вівторок, 17 січня 2012 р.

Черепашки для голок

Можливо не повірите, але в мене донедавна взагалі не було ніяких "игольниц" поки мені не подарувала a-l-t-i сердечко з льону та органайзер, куди я тепер і "втикаю" свої булавки та голки.

понеділок, 16 січня 2012 р.

Зайчики

Покажу ВАМ дещо з того, що було створено за декілька днів до моєї подорожі за кордон. Після новорічного зайки з'явилися бажаючі мати таке маленьке, худеньке створіння. В'яжуться напрочуд швидко, так за декілька годин народилася невеличка компанія: дві дівчинки та серйозний парубок в капелюсі. Вони спокійні, дружні, чутливі :) Можуть стати додатком подарунку до Дня Святого Валентина, або ж ще допрацюю над табличками їм в лапки із фразами "люблю тебе", "обніми мене".

повернулася :)

Повернулися ми із Женькою додому з Єгипту. Відпочинок був навіть краще ніж ми могли собі уявити. Вчора довелося навіть бігом в літаку перевзуватися в сапожки... засипало Україну снігом, поки ми там у морі льопалися :) Вражень стіііііііііііііііііііііільки! 

суботу, 7 січня 2012 р.

завтра все буде вперше і.... цукерка :)

Завтра з самого рання я вже сидітиму в літаку аеропорту Бориспіль...Не передати того хвилювання, з яким я кожного дня викреслювала дні в календарі. Я вперше завтра їду відпочивати за кордон. Так давно мріялося про це! Аж не віриться, що до "літа" залишилося зовсім трошки... аж навіть трохи дивно... я буду валятися в пісочку, льопатися в теплому морі тоді, коли тут у Києві залититься сирість, умовна зима, куртки, сапожки :)) Однім словом в мене сьогодні самі лише хороші новини :) Однією я вже поділилися, але є ще одна. І я теж хочу з вами нею поділитися ... Перша цукерка в Новому році!

пʼятницю, 6 січня 2012 р.

четвер, 5 січня 2012 р.

Зайка Кава

В минулому році, в серпні вже в'язала такого зайчика... ну майже такого. Одна схемка, два різних оформлення і такі різні ці зайчики! За "смачний" шоколадний колір зайку назвала Кава (кофе). Доречі він навіть має кавовий запах, адже на столі лежав поруч із ароматними примітивами і тепер ось сам став ароматизований :))

середу, 4 січня 2012 р.

Жабеня

Маленькі амігурумі такі милі! На основі однієї схемки можна зв'язати величезну кількість різних тваринок.   Так, ось це жабенятко в основі має схемку Міши. Просто вушка пришила не збоку, а згори і...вийшов Жаб :) Думаю, ще можна дофантазувати та створити зайчика, слоника, собачку....

вівторок, 3 січня 2012 р.

хочу чаю :)

 Спочатку хочу привітати ВСІХ вас з прийдешнім Новим роком! Бажаю міцного здоров'я, творчих успіхів, вільного часу для улюбленої справи, всього найкращого!

Популярні публікації