четвер, 29 грудня 2011 р.

Міша

Пару тижнів тому вчила сестру в'язати гачком амігурумі. Виявилося досить складно пояснити як я це роблю :))) Починати з різних звичайних мотивів, квітів, серветок - вона не схотіла. Тому в інеті знайшла для неї (як на мене звичайно) просту схемку дуже милого ведмедика, на "ютубі" для неї підшукала різноманітні відеоуроки по роботі з гачком. І... процесс закипів! В неї вже готова половина голови... а поки вона старанно вивязувала петельки я не могла стриматися від такого простого у виконанні амігурумі.

середу, 28 грудня 2011 р.

З наступаючим Новим роком!

Свято наближається... гріє душу думка, що ще декілька дннів і... СВЯТО! за відчуттями звичайно не дуже.. снігу нема, діточок веселих на санчатах також, стихійних ялинкових базарів теж нема...про свято нагадують хіба що яскраві новорічні ілюмінації будівель (як ось у кондитерськоїї фабрики Рошен.. аж дух захоплює!)

вівторок, 27 грудня 2011 р.

Катюша

Це мій другий ( а точніше друга, це ж дівчинка)  влоасноруч пошитий маленький Тедді. Першого Сема  я зшила на МК під керівництвом досвіченої майстрині із Чернігова. А от Катюшу шила сама, в домашніх умовах :)

понеділок, 26 грудня 2011 р.

Бірочки, ярлички

Не так давно я вже писала про те, що прикрашаю подарункові пакуночки ярличками , а мені все мало, мало, мало... Трохи помізкувала і накопала в інтернеті ще трошки цікавих шаблонів. Доречі, якщо в Google вводити "gift tags", то шансів отримати хороші результати більше, ніж шукати "викройка бирки", "ялрлык на подарок" і тп на рос. чи укр мові. Отже, ділюся знахідками.

пʼятницю, 23 грудня 2011 р.

В'язані казки

Ironwind  подала ідею прийняти участь в конкурсі в'язаної іграшкової казки на сайті darievna.ru . І водночас я згадала, що буквально на днях натрапила на цікавенну галерею із фотками саме такої маленької іграшкової казки чи навіть цілої країни!

четвер, 22 грудня 2011 р.

Ведмежатко :)

В нього ще немає імені, він лише декілька годин тому як народився. Нехай вже новий хазяїн дасть йому ім'я. Виконаний на замовлення мого колеги. Побажання були такі: ведмедик мав бути розміром близько 15 см, блакитного кольору та із піратською сережкою у вусі. От із сережкою в мене ступор. З чого її краще зробити? Чи може переробити щось зі своєї старої біжутерії...не придумала поки що :)

вівторок, 20 грудня 2011 р.

Бірочки на подарунки :)

Я тут зовсім недавно в досить цікавому блозі  kokokokids віднайшла цілий океан корисних ідей з оформлення подарункових пакунків. Ця тема дуже актуальна саме на свята. Адже список подарунків на Новий рік друзям, вже складений, дещо навіть вже зв'язане чи пошите. Тепер лишилося все запакувати у коробочки, крафт пакети та гарно оформити.. так би мовити з фантазією.

Дракончики на замовлення

Не знаю чи закінчується творчість там, де збільшується кількість в екземплярах, але зв'язавши десяток дракончиків за схемкою Меджик мені вже здавалося, що я профі. Чітко могла сказати, що на тушку одного малючка в мене йшло близко 2 годин, вушка 10 хвилин, ніжки 25 хвилин... і тп. Якщо для перших самих-самих я ще булавками приколювала вуха, лапки - відміряючи відстань пропорційно... то для останніх просто "на глаз" "професійно набитою рукою" пришивала :))))

четвер, 8 грудня 2011 р.

і ще зелененького ... :)

Ось іще одна примітивна тушка перетворилася на кумедного Жираффку. Тільки цей полюбляє спокійні кольори, тихі вечори, сімейні застілля :) Він так само як і попередній пахне кавою та ваніллю.. так і хочеться його облизнути чи нууу...максимум відкусити (!!!), а поглянеш у ці очі і...так шкода його =)

середу, 7 грудня 2011 р.

Хитрий лис

Це Хитрий Лис. Він трохи ніби сонний, ніби стомлений...але весь в надіях на зимові канікули (ну майже як я=)! В нас сьогодні нарешті повіяло зимовим подихом - на вулиці -4 (а ще на днях було +11).
Це ще одна іграшка, яка на каркасі. Я поки що не вмію добре круглогубцями загинати кінцівки чи "відкусювати" дріт, тому МЧ допомагає (ніби добровільно =)).

вівторок, 6 грудня 2011 р.

Жираффка :)

Кавових примітивів створюю гуртом...так люблю цей ванільний запах з домішками кориці, коли тушки на балконі сушаться...а потім у вільні хвилинки розмальовую та вигадую образи. Вчора урочисто на світ з'явився Жираффка. Я так захопилася такими трикотажними оченятами, що тепер їх пришиваю всім своїм іграшкам. Виходить такий чудний погляд :)

Дракоша

Нещодавно мені подарували цілий два великих кульки різноманітних гудзиків! Це просто такий царський подаруночок, я навіть спочатку подумала, що було пограбовано бабцю якусь чи музей гудзиків - настільки там є старі та цікаві екземпляри. Вирішила віддячити людину. Постало питання чим саме? Найбільше переживаю, що людина не дуже любить ххенд-мейд речі, і навряд чи оцінить "рукодільну" роботу. Тим паче. що це мужчина... Зв'язала маленького Дракошу (7 см, це повтор) та спакувала його у картонну коробочку. Зрештою... навіть, якщо він не дуже полюбляє такі милі звірятка, впевнена, в нього є кому це подарувати.

понеділок, 5 грудня 2011 р.

Баба Зіна і Violet

Тушки примітивів в мене завжди довго лежать без одягу, без образу... Я вже й на листочку малюю та прикидаю - які саме це мають бути ляльки. Та часом все без толку, коли натхнення чи Муза не залетіли у вікно. А тут прибираючи в тумбочці знайшла войлок кольоровий і вирішила "наваляти" щось таке космічне їм на голові, а далі..ніби аппетит під час їжі - щось як намудрувала!     Цю, що на першому фото, я спочатку назвала Пастель (за кольори, в яких вона виконана), але знайомі дівчата кажуть, що вона дуже схожа на...бабу Зіну із накрученими бігудями на голові :)

четвер, 1 грудня 2011 р.

Миш

Знайомтесь це.. Миш (Мыш). Він ще поки що не дуже тямить в тому, що навколо відбувається...чому стіл, де він сидить весь якийсь в кольорових стрічках, всюди клаптики тканини, чиїсь кінцівки, вуха, лапки... Він сам щойно народився. Тому і погляд такий здивований :)

Популярні публікації