понеділок, 31 жовтня 2011 р.

wedding

Це мої перші весільні ведмедики, це буде моє перше весілля..Емм..ну власне заміж виходжу не я, а дуже творча та молода парочка.

середу, 26 жовтня 2011 р.

Щоб до всього пасувало :)

Мабуть що місяців зо два чи навіть три ми з подружкою не бачилися. Запланували зустріч за чаєм.. домашнім кексом. Всі дівчатка люблять сюрпризи, прикраси. Ольчику була подарована ось ця брошечка.

вівторок, 25 жовтня 2011 р.

отримала :)

Не так давно я виграла "цукерку" у Larisynya . Я була безмежно щаслива! Це мій перий виграш в такого роду розіграшах! Просто навіть повірити не могла! І ось я страшенно задоволена отримала пакуночок із сюрпризами. На першому фото вишитий чудесний чохлик (я так думаю, що для мобільного телефону) теж із того пакуночка. Правда він мені тепер служить як чохлик для окулярів. Вміщається :) Приємно бачити на приліжковій тумбочці таке ось чудо із бджілкою :)

вівторок, 18 жовтня 2011 р.

Мелвін

Знайомтесь, це Равлик Мелвін. Я коли в інеті побачила цього малюка - просто закохалася! Аж поки не знайшла схемку. Він зовсім крихітний - 11 см в довжину, 7 см в висоту. Прямо посмішка розквітає, коли поглядом спиняєшся на равлику. За вікном сіро, холодно. Осінь... а тут така криіхтка із квіточкою в ротику.

понеділок, 17 жовтня 2011 р.

Сплюшкін і К°

Чоловіки завжди точно знають, що саме їм потрібно. от я, наприклад, йду в магазин і точно не знаю що більше я хочу: спідницю, светрик чи нову сукню? А от вони... чоловіки..навіть до найменших деталей знають, що саме потрібно. Так само в мене було із цим замовленням. Хоча останнім часом я все більше вяжу гачком, та за побажаннями шию.

понеділок, 10 жовтня 2011 р.

Мілка

Вчора цілий день лив дощ...холодний, рясний. В квартирі холодно. Ех.. а ми ж збиралися з МЧ в неділю піти погуляти десь по осінньому парку :( Не вийшло. Кому захочеться під холодним дощем бродити? А ми тільки-но одужали від застуди.

четвер, 6 жовтня 2011 р.

Бяшка

Навіяло нашим подорожуванням по Прикарпаттю. Там ще досі існують традиції із святами, коли виганяють стада та отари на полонину, а потім на початку вересня їх зустрічають з тою полонини...Силенна кількість овець! Таке можна побачити хіба що по телевізору, якщо не там :)

середу, 5 жовтня 2011 р.

Тося

Вечірнім дзвоником була приємно здивована. Чоловічим голосом з мого мобільного телефону людина просила пошити кумедну текстильну ляльку із чорним котом та чашкою кави/чаю. Сьогодні я покажу, що в мене із цього вийшло. Дещо я робила вперше (скажімо до цього я ніколи не валяла волосся, а робила  із ниточок), тому навіть не знаю чи піддається зачіска Тосі критиці. Проте якщо будуть поради, зауваження з боку більш досвічених мастринь - радо вислухаю (прочитаю) =).

понеділок, 3 жовтня 2011 р.

Або...або :)


Це буде флешмобний пост тої самої всім вам відомої гри "или..или..". Я естафету підхопила у Елени.   Вона ж мені надала запитання, на які я маю дати відповідь. Звичайно важко в деяких речах зробити вибір та я спробую. Отже,

суботу, 1 жовтня 2011 р.

Winner!

Сьогодні вже перше жовтня, день розіграшу моєї першої цукерки. За час розіграшу у мене з'явилися нові читачі, за що ВАМ всім дякую, а також я стала постійним читачем багатьох цікавих творчих блогів. Я навіть не сподівалася, що може бути стільки бажаючих! Адже я не так давно стала блоггером і мій бложик був не таким відомим у мережі :)
На даний момент я вже прокинулася, вмилася... правда ще не снідала, але вже скоріше хотілося знати, хто буде переможцем. В Google знайшла перший ліпший генератор випадкових чисел і .....маємо переможця!
Це номер 36, a-l-t-i
Аля, вітаю тебе з перемогою!
Найближчим часом відправлю тобі посилочку! Напиши мені на е-майл свою поштову адресу, буду чекати :) 

Популярні публікації