пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Новорічні ялинки гачком

Гуляючи по блогам, спостерігаю за тим як всі майстрині готуються до зимового свята. Виготовляють подарунки: шиють, вяжуть, вишивають. Красиииииво :) Хоча до омріяного Нового року ще декілька місяців навіть, але вже так хочеться тих святкових канікул, того вручення подарунків, тих листівок із побажаннями... А ще.. так хочеться, щоби в домі все сяяло від новорічних прикрас та щоб...пахло ялинкою!

понеділок, 26 вересня 2011 р.

Цукерка від teddyzverrriki

Залюбки приєднуюсь до розіграшу цукерки! В майстрині цього смішного і класного ведмедика невичерпна фантазія на різноманітних звіряток! Я чимало бачила іграшок вживу на ярмарках в Києві, а також на фото в жж або ж вконтакті . А раптом мені пощастить. Щасти мені :)


P.S. В блог до майстрині можна потрапити натиснувши на фото посту.

вівторок, 20 вересня 2011 р.

Три товариша

Чергові Дракончики за авторською схемою Меджик, за що їй дуже дякую. Ось тут є посилання на схемку. Мало не конвеєрне виготовлення - один вечір під телевізором із гачком і готово :). Наближається рік цього створіння і пора готувати символічні подаруночки за списком також наближається.

понеділок, 19 вересня 2011 р.

Бабайко

Знайомтесь це Бабайко. Лише за цей рік було замовлено таких 4! Для мене це трохи дивина і не зрозуміло чим же можуть привертати увагу такі ось...бабайки :))) Саме цей жовтий був створений на замовлення клієнтки Інтернет-магазину подарунків "Шутник.

пʼятницю, 16 вересня 2011 р.

Despicable Me

Особисто я люблю цей мультфільм дуже-дуже саме за цих жовтеньких та смішних чувачків. Правда не знаю як вони називаються....

середу, 14 вересня 2011 р.

Коржик

Зазвичай, я коли обираю аксесуари в інеті, то прошу надіслати мені фото "з людиною", щоби знати напевно, що вказані розміри реальні...та й часом на картинці виріб виглядає краще ніж, коли разом із хазяйкою/їном. Брошку-коржика подарувала  подружці Наташі, а сьогодні в інеті знайшла її фото з цим коржиком (да пробачить мене Наташа за викрадені фотки =)).

понеділок, 12 вересня 2011 р.

Блю

Мені дуже сподобалося в'язати Honey Bear для Олі, і тому я трохи змінивши схемку створила синьо-сірого зайку Блю. Ім'я обрала йому за кольором, від англ Blue, правда воно трохи жорсткувато звучить як для такого позитивного малюка, тому назвала його саме Блю :)

пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

Давайте мінятися!

З власного досвіду я вже знаю, що творчий обмін роботами Hand-made захоплюючий і цікавий. Ніякими словами не передати тої радості, коли відкриваєш посилку і дістаєш звідти щось казкове, зроблене руками іншої майстрині... Отже, давайте мінятися :)

четвер, 8 вересня 2011 р.

Зая Марі та інші подарунки

Вчора отримала від Ольчика посилочку, коробку зі скарбами! Вдома  примушувала себе не поспішати відкривати посилку... розтягувала задоволення та вивчала різноманітні написи, штрихкоди і тп. А потім хвиля задоволення. квал емоцій, бо всередині :

понеділок, 5 вересня 2011 р.

Кишеня

Можливо це лише в мене так недбало розкидані по сумці візитівки.. і коли в черговий раз мені знадобилося знайти в бездонних кишенях потрібну візитку - вирішила, що мабуть треба зв'язати щось таке, куди б можна було поскладати їх всіх до купи.

пʼятницю, 2 вересня 2011 р.

Honey Bear

Фух, нарешті я отримала фото цього ведмедика з сестриного фотоаппарату. Хонні в цей час десь у коробочці подорожує до нової хазяйки Олі . Це мій ще один творчий обмін з чудовою майстринею. Вона захоплюється ведмедиками, і не лише їх сама виготовляє, шиє, в'яже, а й коллекціонує ті, якими гралися в дитинстві ми, наші батьки та бабусі.

Популярні публікації