середу, 31 серпня 2011 р.

Задоволена :)

Ось, тепер я маю власний штампик, який буде стояти в паспорті моїх робіт або ж на упаковці. Вже так давно хотілося..Спершу думала замовити собі візитівки, а тоді натрапила на чудовий блог, переглянувши їхні роботи, рішучості у виборі додалося.

вівторок, 30 серпня 2011 р.

Цукерка

Ось я і повернулася із малесенької відпустки. Це була незабутня подорож по Криму. Мій МЧ жодного разу не був на півострові і ось... ми разом відвідували палаци Романових, музейчики, дачу Чехова та будиночок Ришельє, де відпочивав А.С.Пушкін. Взагалі ми вдало обрали місце для відпочинку саме Гурзуф - невеличке поселення з чудовою набережною. Покупатися та позасмагати хоч і не вдалося (я вперше в житті бачила такий великий шторм в 4 балли!), але море ми понюхали :)

понеділок, 22 серпня 2011 р.

Present :)

Велике щастя та радість отримувати подарунки! Сьогодні я забігла на пошту, заглянула до своєї абонентської скриньки і... повідомлення про посилочку від Алі. Розгорнула паперовий пакет, а там...

неділю, 21 серпня 2011 р.

Вінігрет

Я вважаю це своїм малесеньким досягненням. Навіть пишаюся собою. Сказати чесно, то... допоки що я лиш виконувала замовлення рідних, друзів, знайомих. Декілька місяців тому вирішила спробувати прийняти участь у хенд-мейд ярмарці. Подала заявку, надіслала їм свої фото і...

четвер, 18 серпня 2011 р.

вівторок, 16 серпня 2011 р.

Bag

А ця торбинка була виготовлена для моєї подруги. Вона мене місяць тому просила зв'язати не велику сумочку, щоб туди влазив мобільний телефон, гаманець, люстерко, ключі... та ще якась дівчача дрібнота.

понеділок, 15 серпня 2011 р.

Dragon


Наближається День Народження хлопця моєї сестри і вона замовила мені зв'язати маленького Дракончика. За основу я взяла схемку
Меджик

суботу, 13 серпня 2011 р.

Малеча


Ця маленька Зая з'явилася на світ завдяки Наді та її Овсяника. Дякую тобі, Надюш, за натхення!

середу, 10 серпня 2011 р.

Дракончики



Не дарма російська приказка говорить "Готовь летом сани, а зимой телегу". Отак от вже зараз можна готувати потихеньку новорічні подарунки друзям, рідним, знайомим. Наступний рік 2012 - рік Дракона, саме тому символічні подаруночки будуть у вигляді дракончиків, або ж із символікою цієї містичної істоти.

четвер, 4 серпня 2011 р.

Брошка


Чергова прикраса для літньої маєчки. Невеличкий букетик квітів, зв'язаних гачком. Тепер на грудях можна носити причеплене літечко, яке не зів'яне :)

Популярні публікації