четвер, 30 червня 2011 р.

коробочка для спецій


Мій Женька любить готувати..нехай і не часто, але любить. При цьому він застосовує таку кількість різноманітних спецій, що потім важко здогадатися - що ж саме дало такий смачний запах, таку піджарену шкоринку :) Я й раніше думала про те, що пакетикам із прянощами потрібна якась чи коробочка чи мішечок, щоб усе було до ладу.

середу, 29 червня 2011 р.

Frogs


Позаду 4 вихідні (в зв'язку з державним святом - 28 червня День Конституції України). Мріялося виїхати на природу, на пляж... Погода перепоганила всі плани...В нас в Києві вже 5 день ллє дощ...спиняється на годинку і знову ллє... за вікном сіро, холодно, мокро... грунтові дороги перетворюються на таке багно, що не проїхати, не пройти...Калюжі зростають до розмірів болота... І лише жабки мабуть радіють з такого перебігу подій.

понеділок, 20 червня 2011 р.

Надихнуло


Сьогодні прочитавши пост та вивчивши детально МК Наталі знову "накрило" думками про в'язання пледу (чи покривала) з "бабусиних квадратів". Правда, як показав досвід у роботі над торбинкою  - вивязувати один і той же мотив десятки разів і нудно, і скучно, і не цікаво..

неділю, 19 червня 2011 р.

Кіт


Рукам скучно без діла навіть у вихідні дні...На вулиці спека +33... особливо виходити в ту Сахару не хочеться. Хіба що вночі, скажімо, як вчора. Ви коли-небудь ходили на пікнік до озера саме опівночі?

суботу, 18 червня 2011 р.

Cosmic

 
Після відправленого в Пітер зайки в мене з'явилися ще бажаючі мати такого подібного. На             відміну від попереднього, цей створений із "волохатих" ниток, тому спробувала навіть чубчика    йому начесати. Шкода, що в мене фотоаппарарт не настільки потужний, тому на фото такі  деталі майже не помітні :(

вівторок, 14 червня 2011 р.

Перший творчий обмін


В ході роботи над Зайкою з попереднього посту (ну не могла я стриматися, щоб не похвастатися ..нехай і не закінчила=)) - Елена запропонувала обмін нашими рукотворчими роботами.

пʼятницю, 10 червня 2011 р.

frosty cherry

Хоч зайка ще без сукні, але дуже вже хотілося показати, чим я тут займаюся вечорами :)

неділю, 5 червня 2011 р.

rabbit traveler


Це було замовлення для однієї чудової людини. Вона сама майстриня, створює примітивних ляльок, мені так подобаються її роботи - зайчики, ведмедики ,а особливо її "Кузькіна мать". Це просто шедевральна робота. Була приємно вражена, коли Анюша попросила зв'язати для неї цього зайку! Яке ж то щастя знати, що твої роботи подобаються, і яке задоволення творити то для когось!!!

Популярні публікації