суботу, 28 травня 2011 р.

red nose


Сьогодні на світ з'явився новий малючок.  Ріст 8 см, акріл, гудзики, синетпух.
Лінива я ... їздити та шукати якісь особливі прикраси для своїх амігурумі. Адже в найближчому магазині фурнітури та тканин вже давно немає оченят для іграшок, зате гудзиків яких завгодно тьма-тьмуща. От і чіпляю та пришиваю їх своїм іграшкам. А цей ведмедик взагалі особливий, бо...закоханий.

середу, 25 травня 2011 р.

Сумка з "бабусиних" квадратів

Вчора нарешті (ну нарешті!!!!) закінчила роботу над своєю торбинкою. Як на мене, то дуже довго я возилася з її деталями. Тканину на підкладку довго підбирала - визначилася, що це світло-зелений льон, мізкувала чи із застібкою робити чи без. Вчора тулила "кнопочки", потім передумала... В результаті торбинка без застібок, і на краще :). Всередині одна кишенька для телефону та ключів. А головне, що в неї вміщаються ...книжки! Адже останнім часом ходжу із малесенькою торбиночкою через плече... а книга в руках (ну лінько я носити за собою ще й кульочок), а по дорозі на роботу маю звичку читати, читати, читати =)

неділю, 22 травня 2011 р.

Ачумєлиє ручки :)


Кожен божеволіє по-своєму, особливо дівчатка :) Когось тішать 150 пар різноманітних туфель, босоніжок, чобітків, в когось "манічка" на сумочки - їх має бути в гардеробі стільки, скільки різних платтячок, спідниць, однім словом під кожне вбрання... а хтось маніакально залежний від прикрас. При чому будь яких - коштовних чи звичайних із пластика, полімерної глини. Я схоже саме такий маніяк...

пʼятницю, 20 травня 2011 р.

Квіти... космічні квіти


Що не день, то все тепліше, сонячно, яскравіше. На клумбах під будинками одні квіти зміняють інших.. так тюльпани відцвіли і зараз же з'являються бутони на інших весняних кущах...цвіте бузок, а запах!!! Вулицями міста навколо святково вдягнених каштанів гудуть хрущі. Краса, Весна. На носі літо.

четвер, 19 травня 2011 р.

Воно моє :) !


Люблю, коли раптово забігає подружка в гості, кидається до стола з моїми вробами і сплескуючи руками "Всьо, воно буде жити в мене! Я забираю!". Приємно..значить те, що я витворяю комусь подобається.

Популярні публікації