пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Квадрати

В "закромах" накопала невеличкі клубочки різних кольорів ниток. Спочатку думала створити плед чи килимок невеличкий. Почала в'язати квадрати гачком і тепер думаю, що це буде...сумка :) Зараз вже налічується 40 квадратів (тобто кожна із сторін сумки 4х5 квадрати)... кожного вечора я наближаюся до мети. І вже собі уявляю, уявляю, уявляю картини, де я тримаю в руках невеличку сумку, яка пасуватиме до кольору зелених чобітків

суботу, 9 квітня 2011 р.

Шарф

Нарешті закінчила Квіточковий шарф. Зібрала докупи всі елементи і залишилася задоволена. Чекаю теплих днів, щоб похвастатися.. надягти на шийку.А поки що фото улюбленого платтячка та новоствореного шарфа.

суботу, 2 квітня 2011 р.

буде шарф

Я майже закінчила в"язати квіточки, лишилося зібрати до купи, може ще доведеться дов"язати якісь листочки чи деталі, але я все це зрозумію під час збирання. Це мій перший досвід подібного роду у довільній формі. Просто в інеті знайшла відео, звідки запозичила ідею в'язання квіточок і вирішила - бути шарфу :) Він не стільки зігріваючий, скільки декоративний, весняний. Якраз пасуватиме до нового платтячка =)

Популярні публікації