неділю, 20 березня 2011 р.

Дракоша

Сильно хочеться Весни. Саме тому зелені кольори домінують увсьому. Так вчора вночі закінчила роботу над Дракошою. Хорошенький такий. Розмір 7 см, передні лапки рухаються, може самостійно сидіти. Він ще маленький, але впевнена, що як підросте, то буде одним із тих, хто боротиметься проти Зла на користь Добра :)

четвер, 17 березня 2011 р.

кумедні шарфи

Авторка цих "їстівних" шарфів Твінкі Чан. Її роботи просто вражаюче фантазійні.

вівторок, 15 березня 2011 р.

Жирафо-подушка

Подружка на минулий Новий рік шила в подарунок "тигрову" подушку родичам і лишилися клаптики тканини. На сайті prettytoys.ru я знайшла викройку жирафа, на яку якраз вистачало цієї тканини (зараз чомусь сайт не працює - інакше би виклала посилання власне на конкретну викройку).

четвер, 10 березня 2011 р.

весняні пташки

Загорілася в'язанням брошок. Поки що правда лише збираю матеріал для натхнення, ниточки, гудзики, стрічки...але вже хочеться почати. І хочеться саме пташок. Ось що на просторах інтернету знайдено:

суботу, 5 березня 2011 р.

горошок

Хотілося брошку на жовту блузу... яскраві сережки вже маю і тепер до них є що причепити на груди :)

пʼятницю, 4 березня 2011 р.

гудзик

Тиждень "народжувала".. все ніяк до купи зібрати частини тіла не могла :) То часу забракло, то темно вже, то ще щось... довго шукала оченята підходящі.. так нічого і не вибрала.. ех.. Але ж закінчила нарешті! Навіть ім"я дала - Гудзик. Ріст - 12 см. Лапки-ніжки рухаються

Популярні публікації