середу, 23 лютого 2011 р.

сонячний Жираф

У ході створення Жирафу домашні нарікали його хто як... дехто Солом"яним бичком (герой української народної казки), а дехто пофарбованою корівкою. Справді, якщо трошки трансформувати схемку та вибрати інші кольори ниток, то можна спробувати зв"язати корівку, а то й взагалі віслюка.


понеділок, 21 лютого 2011 р.

солоні огірочки

Буває довго спокою не дає питання "Що подарувати на День народження людині, в якої є все?". Тут включаєш фантазію, долучаєш свої творчі здібності та google в поміч іііі... готово! Іменинник отримав справжній чоловічий пакуночок: пляшку козацької горілки та солоні огірчки в банці. Все, що треба козаку :)))
Та ще й без ГМО =)



пʼятницю, 18 лютого 2011 р.

bear-cub

Ще один експеримент із розбиранням японських схем в"язаних гачком малючків. Вже поселила його на поличку до інших амігурумі. Нехай там разом чекають Весни :)
Отже, хвастаюсь.
Розмір - 8,5 см разом з вушками
Матеріали: гачок 1,5; пряжа 50% шерсть, 50% кашемір (на дотик він дууже приємний), синтепух, бісер


пʼятницю, 11 лютого 2011 р.

за японською схемою

Як виявилося, то не так вже і складно розібратися в японських схемах амігурумі. Благо в інтернеті чимало з цього приводу інформації.. і достатньо було визначити де що - ніжка, лапка, вушко, тіло. Перший результат такого дослідження :)

Він зовсім малесенький - висота без вух 6 см


понеділок, 7 лютого 2011 р.

Зачик за схемою Тані Оробец

В"язати цього симпатяжку було саме задоволення. Схема досить проста, деталі невеличкі - а результат тепер живе на поличці :)) Ось моє зелене щастячко:

Популярні публікації