пʼятницю, 26 листопада 2010 р.

коржики

Розмір - 10 см
Матеріали: бязь, синтепух, акрілові фарби
Тоновані кавою, ваніллю, корицею

неділю, 21 листопада 2010 р.

вухастий

Той самий зайчик, що і попередній, аеле більш теплий, більш веселий, інші вуха та.. в нього є хвостик навідміну від Дзвінки! =)

четвер, 18 листопада 2010 р.

Дзвінка

захопилася в"язанням гачком... блін, до чого ж це "засасує", а головне часу займає небагато! А схем в інтернеті тьма-тьмуща. Вчора "народилось" зайченятко.. чомусь хочеться думати, що це дівчинка, і що саме Дзвінка =)

суботу, 13 листопада 2010 р.

михайлик

а не так уже і важко виявилося в"язати амігурумі :) і займає це декілька годин, а приносить мішок задоволення!
Інфо та схему взято було з "осинки". А фото та "Михайлик" мій. хвастаюсь

понеділок, 8 листопада 2010 р.

зайчик-побігайчик

кавові звірята

примітивні ляльки

Вони досить прості у виконанні. Сама викройка тіла, рук та ніг це скажімо і трохлітня дитинка накалякати може. Секрет таких ляльок саме в оздобленні - одяг, вираз обличчя, якісь маленькі деталі та власне - ефект "давнини". І ще... часто вони мають запах кави, ванілі, чаю. Хоча я ососбисто тоную таким розчином: какао+вода+ваніл+клей ПВА. Тоді вішаю тушки сохнути або "запікаю" в духовсі декілька хвилин, а далі акріловими фарбами вигадую обличчя. Все просто.

як все починалося

мені завжди хотілося мати швейну машинку.. ще з тих самих пір, коли почала потрошити бабусині сорочки, хустки та щось таке чудне нитками обмотувати... оскільки голки та ножиці від мене ховали :) декілька років тому тато здійснив мою дитячу мрію! спочатку навіть трохи страшнувато було починати "творити".. адже на якійсь стадії - якщо не сподобається, то вже не продовжую.. і так воно "безноге" чи "безруке" може валятися на столі... але нє! перший був зелений зайчик чи то котик, який пізніше був подарований друзяці.. а далі.. немов хвороба - захоплення почало прогресувати. Отже, отак все починалося....

Популярні публікації